Q and A

Frågestund: svar del ett

Tack för frågorna i min frågestund! Det kom in några stycken, så jag väljer att dela upp frågorna och svaren i två inlägg, för att du ska slippa sitta och läsa otroligt långa inlägg.

Henrik Olsson:
Hur tror du att ditt liv ser ut om 5 år?

Svar:
Jag har förhoppningsvis träffat den jag vill leva resten av mitt liv med, Tuva-Li har fått bli storasyster och vi bor i ett hus på landet. Jag jobbar förhoppningsvis med ett yrke som jag älskar.

Sanemro:
Om du fick en önskan just nu. vad skulle det vara?

Svar:
Att jag inom en snar framtid hittar ett nytt jobb! Tanken var att jag skulle börjat jobba två dagar i veckan från och med när Tuva-Li hade fyllt ett, men tjugo minuter efter ett besök hos brukaren jag jobbade hos fick jag ett samtal att dem ville behålla den andra assistenten. Tyvärr nackdelen med att jobba som personlig assistent, man har ingen riktig säkerhet.

Gabriella:
Vad är din högsta dröm?
Vad tycker du om julen?
Favoritårstid?

Svar:
Min högsta dröm är att ge Tuva-Li en bra och stabil värdegrund och uppväxt. Att hon får växa upp och bli sin egna individ.

Jag har under några år inte varit någon jättefantast av julen! Hela hysterin kring att den har köpt störst och bäst julklappar – nej tack! Däremot har jag ändrat mig sen Tuva-Li föddes, nu ser jag fram emot att både julpynta och ha massa julmys och att Tuva-Li ska få uppleva julen på riktigt. Förra året var hon bara två månader.

Alla årstider har sin speciella charm tycker jag, men om jag måste välja så får det bli sommar och höst.

Josefine:
Vilket är Ditt drömyrke?
Hur hade din perfekta dag sett ut?

Svar:
Jag tycker redan att jag har mitt drömyrke som just personlig assistent. Det är ett otroligt givande jobb! Däremot så skulle jag mer än gärna vilja jobba med barn i skola – nya utmaningar i livet!

Oj! Perfekta dagar finns väl egentligen inte och jag hoppas att jag inte låter alldeles för hemsk nu men..

En dag med egentid, att någon hade passat Tuva-Li så jag hade kunnat unna mig både nya naglar och en påfyllning av mina fransar. Att ta en lugn shopping dag och kanske lunch/middag med vänner.

IMG_4656

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *