Allmänt

F R I Y A Y – Friday

God morgon fina du! Hoppas att din fredag har börjat bra och att du har en härlig fredagskänsla.

Tuva-Li slog upp sina ögon halv åtta imorse, så det var bara att själv gå upp och fixa till morgonmålet för hennes del. Nu sitter hon och tittar på Saltkråkan på Barnkanalen och jag passar på att svara på alla kommenterar och uppdatera bloggen lite. Vill helst inte att hon ska kolla för mycket på tv och jag vill inte heller att tv:n ska vara någon form av barnvakt – men ibland låter jag faktiskt henne kolla!

Fredag igen och veckan har gått otroligt fort. Nyss var det måndag och veckan hade precis börjat. Idag får vi besök av Tuva-Li’s ena gudmor, ska laga middag tillsammans och umgås lite. Jag ska passa på att hämta ut mitt paket från en samarbetspartner som väger 7 kilo, så får hennes gudmor öva på att passa barn några få minuter. Kunde inte ta det stora på vagnen igår, då hade hela vagnen blivit förstörd och Tuva-Li hade blivit klämd.

Helgen är på ingång och imorgon ska vi försöka ta oss till babysimmet! Missade förra helgen då hon var så förkyld. Så jag hoppas att vi kan ta oss dit imorgon, på eftermiddagen ska vi hem till mormor och extra moffe och fira honom, då han fyller år!

Nu ska jag byta en illaluktande blöja och sedan mysa vidare med Tuva-Li! Ha en fin fredag så hörs vi lite senare ♥IMG_4590

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.