Samarbete | Sponsrade inlägg

Deewatch armband!

//Inlägg i samarbete med Deewatch\\

Igårkväll när vi kom hem låg där ett litet paket i brevlådan! Tuva-Li tog det direkt och ville gärna öppna det – lik sin mamma när det gäller paket?

Jag höll mig dock från att öppna det direkt utan det gjordes imorse och jag blev himla glad att se att det var ett paket från Deewatch men ett otroligt snyggt armband. Smycken och accessoarer kan man aldrig få för mycket av.

Gillar att armbandet matchar in med mina övriga smycken – svart och roséguld! Jag fullkomligt älskar roséguld och de flesta av mina smycken är i just det. Så detta armbandet kommer användas flitigt, både vid fest och till vardags.

Är du själv sugen på ett liknande armband eller varför inte en snygg klocka? Spana då in Deewatch sida och beställ hem redan idag. Varför inte hitta en snygg julklapp till någon du håller kär? ♥

IMG_4567

IMG_4568

IMG_4574

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.