Allmänt

God morgon!

God morgon fina du! Hoppas att du har sovit gott inatt och att din morgon började bra. Vår morgon började runt tjugo över fem imorse..

Vi har sovit hemma hos mamma och hennes man sen igår, vattnet i vårt hus skulle stängas av hela dagen idag och vara hemma med en liten hela dagen utan vatten är svårt. Eller ja svårt och svårt, men det blir lite komplicerat. Att inte kunna tvätta av sig själv eller Tuva-Li, inte spola eller annat, så vi spenderar vår onsdag ute i Åstorp.

Dock är det bara vi hemma! Mamma och hennes man jobbar och barnen är i skolan. Mamma slutar dock klockan tre så vi sitter inte ensamma hela dagen. Vädret är inte heller det roligaste, så vi ska mysa en massa inomhus idag. Tog inte med vagnen då det blir så mycket att packa in i bilen när man ska iväg och sen när man kommer hem ikväll.

Tuva-Li har börjat säga, vad jag tycker det låter som, sko! Om det just är sko hon menar låter jag vara osagt. Men hon springer runt och säger ordet hela tiden och samtidigt som hon säger det hämtar hon sina skor. Ska bli spännande att se hur ordet utvecklar sig och om det är skor hon menar.

Nu ska jag mysa vidare med Tuva-Li, hon vaknade för ett tag sen igen, inte så konstigt med tanke på när hon vaknade imorse. Uppdaterar senare igen ♥

IMG_4536

20 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.