Allmänt

En kväll med tack!

God kväll fina du! Hoppas att din måndag har varit bra och att din kväll fortsätter lika bra. Tuva-Li sover och jag håller kväll framför tv:n..

Vill börja med att tacka för de fina kommentarerna i inlägget jag skrev tidigare idag! Jag blir otroligt rörd av alla fina ord och störtningar. Det känns skönt att faktiskt våga ventilera sig utan att få elaka påhopp. Jag försöker oftast bortse från den typen av kommenterar men när man har skrivit ett känsligt inlägg så är det sista man vill bli påhoppad för man skriver om sina tankar och känslor.

Jag hoppas att det inte har blivit för mycket om de personliga inläggen för er! Det känns skönt för mig att faktiskt våga skriva dessa inläggen – med mina tankar och känslor om allt. Jag känner personligen att det blir bättre inlägg när de blir personliga och de finns så mycket jag vill skriva om.

Det känns jättejobbigt att faktiskt skriva inläggen och många dagar har jag bara velat radera inläggen direkt, innan de ens har blivit publicerade. Det känns som man blottar hela sitt liv öppet men samtidigt hjälper det kanske någon annan som är i liknande situation.

Men jag hoppas att du inte blir trött på mina personliga inlägg! Jag skulle egentligen skrivit något annat här i inlägget men så blev det inte. Nu ska jag kolla på kockarnas kamp innan jag kryper ner sidan om Tuva-Li ♥.

IMG_4375

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *