Personligt

Farsdag: jag firar mig själv!

Idag är det farsdag! En dag som många firar genom fika, middag och presenter. En dag som hyllar alla fäder!

Det är mysigt att fira speciella dagar och visa sin uppskattning. Jag personligen visar hellre min uppskattning varje dag och nu säger jag inte att det är något fel i att fira farsdag eller morsdag eller vad det nu är för dag man vill fira.

För många är kanske mors- eller farsdag, en dag fylld av sorg, rädsla eller något annat av diverse anledningar. Alla får inte chansen att fira sin mamma- eller pappa ♥.

Så trots att det är farsdag idag så firar jag mig själv! Jag såg ett himla bra inlägg från en släkting på Facebook och jag är liksom henne också en MaPa (mamma och pappa).

Tuva-Li har en pappa, som har valt att inte finns i hennes liv. Så rent logiskt blir jag både en mamma och pappa. Trots jobbiga tider så älskar jag varje sekund av det och jag ska ta vara på varje sekund också. Tuva-Li är den största gåvan jag har fått mitt liv och det kommer jag ta vara på så länge jag lever ♥.

62 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.