Allmänt

Love yourself: dag 5

Dag fem av tio på listan Love yourself! Rolig och annorlunda lista att göra. Listan i sin helhet kan du se här!

Dag 5: Skriv och berätta om något som gör dig unik

Jättesvårt men hela förlossningen med Tuva-Li gör väl mig lite “unik”. Det är inte jättevanligt att man inte märker av sin graviditet. Det är dock vanligare än man tror, enligt läkaren på BB så händer det en gång om året att någon kommer in med magsmärtor som visar sig vara en förlossning.

Jag personligen trodde inte att det skulle bli så stort när jag skrev mitt blogginlägg på min gamla blogg. Givetvis kunde jag välja att tacka nej till att göra alla intervjuer. Men för att få ett stopp på alla rykten om att jag enbart gjorde det för att få läsare, att jag inte vet vem Tuva-Li’s pappa är etc. Så var dessa intervjuer min chans att få stopp på alla rykten.

Ett litet axplock av mina intervjuer:

Helsingborgs dagblad

Nyheter24

Året Runt

Hemmets Journal

Hemmets

TV4 Nyhetsmorgon samt TV4 Nyhetsmorgon

IMG_4476

Foto: Christel Lind | Året Runt

IMG_4478

Foto: Jakob Hydén | Katamaranmedia

40 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.