Allmänt

Lördagmorgon!

Tusen tack för dina värmande ord på gårdagens inlägg! Idag känns det bättre efter ordentligt med sömn för oss båda…

Tuva-Li somnade strax efter klockan åtta igårkväll och när jag hade sett Idolerna sjunga på TV4 så gick jag och la mig också och somnade strax efter tio. Tuva-Li tyckte att det var morgon redan halv sex men jag lyckades få henne att somna om till halv åtta, lite tidigt att vakna halv sex kände jag.

Vi ska bege oss ut i kylan om ett tag och köra till mamma och äta frukost där. Får hoppas att bilen startar, den har inte varit igång på ett par dagar. Återstår att se helt enkelt, annars blir vi ståendes i kylan och det är inget roligt.

Nu ska jag packa ner lite som vi ska ha med oss! Så blir en kort uppdatering nu på morgonen. Svarar på era kommentarer sen med när vi har kommit ut till mamma.

img_4454.jpg

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *