Personligt

Får man checka ut som mamma?

Idag är det jobbigt! Tuva-Li är genomförkyld, är febrig och till råga på det så kommer kindtänderna i underkäken upp. Det har och är en dag med gnäll och skrik. Inget fungerar och jag får inget gjort här hemma.

Som om inte det skulle vara nog så kommer vi inte ut och kan gå och handla för ena innerslangen på ena hjulet är sönder. Samma skit hjul som varit sönder tidigare och där jag har fått byta slangen på. Har försökt laga det denna gången, både på utsidan av slangen men även genom att spruta in däcklagning som tätar inifrån.

Höll inte ens ett dygn och nu är luften ur igen! Gå bort till affären med en sjuk och gnällig ettåring är inget jag gör! Så himla typiskt när man behöver ha handlat hem lite att äta och hämta ut paket som har kommit på posten.

Just nu villnjag bara checka ut som mamma! Jag vill äta (men här finns inget hemma) och jag vill duscha för jag känner mig grymt sunkig. Lägga henne i sängen så hon somnar till där går inte, det är skrikfest deluxe.. I dessa lägen hade jag velat ha en partner.

Förlåt för mitt negativa inlägg men all energi är som bortblåst och jag kände att jag behövde få ur mig det.. Och misstolka mig inte nu – jag älskar Tuva-Li över allt annat och hade jag kunnat hade jag plockat ner vart enda stjärna på himlen!

img_4455.jpg

44 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.