Länkbyte | Gästbloggare

Länkbyte – skrivochvarglad

Länkbyte med Elin som har bloggen Skriv och Var glad! Nedan kommer Elins egna ord om sig och sin blogg:

Hej på er!

Tjejen som ligger bakom bloggen skrivochvarglad är jag och jag heter Elin. Jag brinner för skrivandet och min dröm är att en dag göra det många gärna vill göra att skriva en bok. När ni scrollar i mina kategorier på bloggen får ni läsa allt från bokrecensioner till mina noveller. I mitten av Oktober detta året efter att ha kämpat igenom ett missfall i augusti förra året fick vi vår efterlängtade bebis så jag kommer skriva mycket om mammalivet och vad det innebär för mig/oss att vara nyblivna föräldrar.

För att inte missa några uppdateringar från mig så följ gärna mig på twitter och instagram.

IMG_4393

Vill du göra en länkbyte? Maila bild och text om bloggen till sofiawerlinblogg@gmail.com

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.