Samarbete | Sponsrade inlägg

Fotoram!

Inlägget är i samarbete med Memorini och innehåller klickbara länkar!

Idag fick jag hem fin post från ett företag som jag inledde ett samarbete på Instagram med tidigare i höstas. Företaget heter Memorini och de gör otroligt vackra och fina produkter. Memorini startades av Anders och Asana Olsén när deras dotter föddes.

”Vår inspiration till att starta Memorini.com kom när vi fick får dotter Veronica. När vi såg hennes lilla söta fot, förstod vi genast att vi ville föreviga hennes fotavtryck på ett sätt att som bevarade det vackra och unika.”

68191515-origpic-3e532f

De ville göra något för att bevara avtrycket från hennes söta lilla bebisfot. Memorini är det enda företaget i Skandinavien och ett av de fåtal företag i världen som tar hand- och fotavtryck och förminskar dessa till små smycken. Varje process och varje smycke görs för hand i en kombinerad glasstudio- och guldsmeds ateljé i Stockholm.

Namnlös

Idag fick jag hem en personligt graverad ram med en krona! Givetvis var jag tvungen att skriva ut ett foto direkt så ramen kan pryda Tuva-Li’s rum. Så otroligt fin och en perfekt gåva att ge bort i exempelvis doppresent. Personliga gåvor är alltid mer uppskattade känner jag personligen och hade vi fått något liknande när Tuva-Li döptes, så hade jag blivit jätteglad.

14980708_10154726505813501_735489421748172464_n

De två översta bilderna är lånade från Memorini och den sista bilden är tagen av mig!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.