Allmänt

En grå söndag!

God morgon fina du! Hoppas att du har sovit gott och fått ordentligt med sömn. Vi har varit uppe sen strax innan klockan sju..

Idag är vädret trist och grått, regn i luften och kallt. Inget väder man vill vara ute i helt enkelt. Inga planer för dagen men jag kommer dö lite av tristess om vi sitter hemma hela dagen.

Även om vi var ute hos mamma igår så tänkte jag smsa och fråga om vi kan komma ut idag med, sitta hemma utan något vuxetsällskap blir jag knäpp i huvudet av. Och även om jag har Tuva-Li så blir hon också uttråkad efter ett tag, varken lekar eller leksakerna här hemma fungerar då. Vill helst undvika en extremt gnällig tjej idag!

Måste säga att jag är himla nöjd med hur håret blev! Bra man har en mamma som är duktig på att klippa..

Hade givetvis kunnat boka in en tid hos frisören men kände igår att gör jag inget åt håret snarat så får jag panik. Det var torrt, slitet, ingen tillstymmelse till frisyr gick att ordna och det blev fluffigt varje gång jag borstade igenom det.

Så nu hoppas jag, efter gårdagens klipp, att håret kommer bli bra igen och att det går att borsta igenom utan att bli fluffigt och se ut som ett trollhår.

Nu ska jag ta hand om en busig ettåring och underhålla henne! Uppdaterar senare igen, kram på dig ♥

IMG_4316

38 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *