Allmänt

Fredagkväll!

God kväll kära du! Hoppas att du har haft en fin fredag och att ditt fredagsmys fortsätter i samma härliga känsla..

Vi kom hem för ett tag sen och Tuva-Li sover som en stock. Trött liten tjej idag! Men med tanke på hur vädret är, så är det inte konstigt att man är trött och har noll energi. Regnat hela dagen idag, först nu ikväll som det är uppehåll.

Så det har blivit en innedag idag med massa bus och mys! Vi (läs jag) blev dock uttråkade så satte oss i bilen tidigare i eftermiddag och körde ut till mamma. Blev tacosmys där ikväll innan vi körde hem.

Jag kollar givetvis på Idol ikväll och håller som vanligt tummarna för släktingen Rebecka som är med!

Första gången på många år som jag faktiskt har kollat på Idol sen start. Men det är bara roligt att det går så bra för henne och givetvis hoppas jag och hela släkten att hon går vidare hela vägen till final och tar hem det. Lite partisk får man faktiskt vara.

Sitter dock inte uppe tills röstningen, en dag imorgon med och babysim står på schemat imorgonbitti. Ska försöka övertala mamma att hon ska klippa mitt hår imorgon, om det bara blir topparna eller mer återstår att se. Främst måste jag kolla så dem är hemma imorgon, så vi inte kör dit ut i onödan.

Nu ska jag kolla vidare på Idol samt svara på Era fina kommentarer! Blir så glad varje gång jag loggar in. Sov så gott sen när det är dags för er. Kram kram ♥

IMG_4293

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.