Allmänt

Torsdagkväll!

God kväll fina du! Hoppas att din dag har varit bra och att solen har strålat på dig. Snart är denna torsdagen förbi..

Tuva-Li sover sen ett tag tillbaka, jag har lite egentid i soffan framför Wahlgrens Värld. När det slutar vid tiotiden blir det sängen för min del med, galet att det redan är fredag imorgon, var har veckan tagit vägen?

Tycker att dagarna har försvunnit i ett nafs! Kanske för att man har haft fullt upp med både bloggflytt och massa annat. Förbereder en massa inför julkalendern här i bloggen och även en massa saker i min Forever-verksamhet. Har kommit långt med julkalendern och nu fattas där endast 4 stycken luckor som ska fyllas.

Känns skoj att faktiskt för första gången under alla mina bloggår ha en julkalender! Jag har planerat och fixat under hela sommaren..

Nu ska alla inlägg fixas och alla luckbilder ska ordnas och sen är det bara att invänta den 1 december! Jag är givetvis nervös över att ingen kommer tävla eller att innehållet i kalendern inte ska uppskattas, sån är jag!

Men det är en bra blandning som passar min krets av läsare, så det blir allt från barnrelaterat till mer vuxenrelaterat – så jag hoppas att det blir bra! Återstår att se när julkalendern väl kör igång.

Nu ska jag kolla klart på Wahlgrens Värld innan sängen kallar! Tusen tack för de fina kommenterarna jag får härinne – jag blir otroligt glad. Vi hörs imorgon igen, sov gott och kram på er ♥

Namnlös

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.